Om oss

Unident grundades av tandläkarsönerna Marcus och Christian Nordvall från Falkenberg 1992. Idag är vi ett hundratal hängivna medarbetare som tillsammans bedriver verksamhet i hela Skandinavien. Genom att lyssna på dig som är kund hos oss ser vi till att förverkliga vår affärsidé:


”Genom engagerade medarbetare, branschens bästa bemötande och ett brett produktutbud skall tandvården inspireras till att välja oss som samarbetspartner.”

 

Numera erbjuder vi även utrustning och klinikbyggnation. Som kund kan vi hjälpa dig med allt från att bygga kliniken till att leverera och installera allt du behöver för att ha en fungerade praktik. Naturligtvis utför vi service och support som gör att du som kliniker kan känna dig trygg.  

Unident har varit och är marknadsledande i Sverige inom digital röntgen. Vi är återförsäljare för Schick sensorerna från Sirona Dental Inc- (tidigare Schick Technologies, USA) - världens största tillverkare av digitala röntgensystem med över 50% av världsmarknaden. 

Hälften av svenska privata tandläkare liksom 11 av Sveriges landsting väljer att digitalisera sin praktik med världsledande Schick från Unident.

Unident håller som bäst på att bredda produktutbudet på förbrukningssidan. Nya produkter läggs nästan upp dagligen och det mesta finns till försäljning på vår webshop 24h om dygnet. Där hittar du även all aktuell information om produkterna. Skulle du sakna något är du mer än välkommen att kontakta vår tillmötesgående kundtjänst som bistår dig på bästa sätt.

Kontakta oss

 


Telefon: 0346 - 73 24 00
E-post: support@unident.se

 

Kontakta oss.

Skicka ett meddelande